Microblading

Microblading Nedir ?
Kadınların saçları olduğu gibi kaşları da hem genetik hem de çevresel etkenlere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Genelde ince, seyrek ya da kalın kaşlara sahip olmak genetik etkenlerden kaynaklıdır. Ancak Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz kalıcı makyaj uygulamaları kadınların yaşadığı kaş problemlerine de çözüm sunmaktadır. Balıkesir Microblading ile istenmeyen kaş şeklinden kurtulmak ve hayal edilen kaş tasarımına sahip olmak mümkündür. İnce ya da seyrek kaş yapısına sahip olan pek çok kadının kaşlarını daha dolgun göstermek amacıyla sıklıkla tercih ettiği kalıcı makyaj uygulamaları arasında yer alan Balıkesir Microblading yöntemi, kaşlara daha dolgun bir görünüm vererek bakışlara derinlik katmaktadır.

Renk pigmentlerinin kişinin cilt tonuna uygun bir şekilde kaşlara şekil ve hacim verdiği Balıkesir Microblading işlemi, doğal kaşların üzerine dövme tekniğine benzer olarak yapılan bir yöntemdir. Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading işlemi gözlerinize ve bakışlarınıza daha göz alıcı bir görünüm vermektedir. Balıkesir Microblading uygulamasında kişiye özel steril iğneler kullanılarak hijyen en yüksek seviyede tutulmaktadır. Dövme tekniğine benzeyen bu işlem, birtakım yönlerden dövme uygulamasından ayrılmaktadır. Kişiye işlem sırasından herhangi bir acı hissi yaşatmayan microblading, yalnızca çok hafif batma hissi vermektedir.

Microblading işlemlerinde oldukça özenli ve titiz davranan Muty Estetik ve Güzellik Merkezi, microblading işleminin yapıldığı sırada kişinin acı ve batma hissinin en az seviyede tutulması için anestezik kremler kullanılmaktadır. Balıkesir Microblading işleminde kişinin kaş rengi ile uyumlu boyalar seçilerek cilt tonu ve kaş rengi arasındaki renk uyumsuzluğunun önüne geçilmektedir. Dövme işlemlerinde olduğu gibi derinin daha deri katmanlarına inilmeyen microblading işlemi, yarı kalıcı bir tekniktir. Balıkesir Microblading uygulamasının kalıcılığı, uygulama yapılan kişinin kaş tellerinin potansiyeli, cilt yapısı, cildinin nem oranı gibi özellikler doğrultusunda değişiklik göstermektedir.

Microblading Nasıl Yapılır ?
Balıkesir Microblading uygulamasında ilk olarak kişinin yüzüne ideal bir kaş şekli bulunmakta ve sonrasında bu şekil kişinin kaş bölgesine çizilmektedir. İlk 1 saat boyunca kaş şeklinin yüz ölçüleri ile uygun olması için yeni bir kaş şekli yaratılmaktadır. En uzun ve en önemli olan bu aşamada, kaşın doğal bir görünümde olması sağlanmaktadır. Altı farklı ölçü ile bulunan kaş tasarımından sonra, kişinin acı ve ağrı hissi yaşamaması için kaş bölgesine anestezik krem uygulanmaktadır. Ardından ise kişiye özel olan steril iğneler kalıcı renk karışımına batırılmakta ve kaş bölgesine kaş görünümünde çizgiler çizilmektedir. Son olarak kaş bölgesine toplanan fazla boya silindikten sonra kişi yeni kaş tasarımına kavuşmaktadır.

Balıkesir Microblading nerede yapılır diye soranlar için kaliteli hizmetleri ile tanınan Muty Estetik ve Güzellik Merkezi oldukça hijyenik ortamlarda nitelikli kadrosu ile microblading işlemlerini gerçekleştirmektedir. Balıkesir Microblading işleminden sonra aşırı yoğun kaşlara sahip olmayı bekleyen kişiler bunun tek seansta gerçekleşmesinin mümkün olmadığını bilmeleri gerekmektedir. 2 adımlı bir aşamadan oluşan microblading işleminde uygulama yaptıran kişiler ilk seansta hayal ettikleri görünüme kavuşmayı beklememelidir. Çünkü ilk aşamada keskin bir şekilde gözüken kaş çizgileri bir süre sonra yumuşayarak yok olmaktadır. Kuru cilt yapısına sahip olanlar yağlı cilt tipine sahip olan kişilere kıyasla microblading işlemlerinden daha fazla kalıcılık almaktadır.

Ağrı ve acı hissi yaşatmadan yalnızca hafif bir batma hissi yaratan Balıkesir Microblading uygulaması, güzelliğine önem veren kadınlar tarafından oldukça yoğun ilgi görmektedir. Balıkesir Microblading nerede yapılır sorusuna karşılık en iyi hizmeti veren Muty Güzellik ve Estetik Merkezi, uygulama esnasında bölgeye anestezik kremler uygulayarak acı ve ağrı seviyesine en aza indirmeyi sağlamaktadır. Uygulama yaptıracak kişinin cilt yapısına ve tenine bağlı olarak Balıkesir Microblading işleminin süresinde bir değişiklik olabilmektedir. Ancak genel olarak işlem süresi 1 ila 2 saat aralığındadır. Siz de Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için Muty Estetik ve Güzellik Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Nasıl Olmalı ?
Son zamanların en trend makyaj uygulamalarından biri olan Microblading uygulaması, kişilerin kaşlarındaki seyrek görünümü kusursuz doğal bir görünüme kavuşturmaktadır. Ancak microblading uygulamasından yararlanmak isteyen pek çok kişi tarafından sorulan işlemin herhangi bir zararı var mı ya da nasıl yapılması gerekir gibi pek çok sorunun cevabı merak konusudur. Yüzümüzdeki mimikleri ve ifadeyi ortaya çıkaran kaşlarımız microblading uygulaması sayesinde istenilen renklere ve dolgun görünüme kavuşabilmektedir. Microblading olarak adlandırılan kaş doldurma tekniği ile uzman kişiler kaş bölgenize özel iğneler ile çizgiler çekerek gerçek kaş görünümü yaratmaktadır.

Microblading yaptırmak isteyen kişilerin karar verdiği yerde çalışan kişinin lisansına, sertifikalarına ya da önceden yaptığı çalışmaları bakması güvenilirlik açısından önemli bir konudur. Alanında tecrübeli kişilerin sizlere microblading işlemi hakkında tüm bilgileri vermesi gerekmektedir. Ayrıca bu işlemi yaptıracak kişilerin yaptıracakları yerin temiz ve sterilize edilip edilmediğine bakması gerekmektedir. Etkili sonuçlar alınabilmesi için microblading işlemlerinde işlemi yapan kişilerin acele etmemesi gerekmektedir. Çünkü işlem yaklaşık 1 ila 2 saat arası gibi bir sürede tamamlanmaktadır. Microblading işlemlerinde en önemli olan nokta kişinin kaşlarının doğal formunun bozulmadan cilt rengine ve saç rengine uygun olan renklerin seçilmesidir.

Kaşın ve yüzün doğal formumun bozulmadan yapılmasının önemli olduğu microblading işlemlerinde uygulamayı yapacak olan kişiler uygulama öncesinde far ya da kalem ile kaşın şekillenmesini sağlamaktadır. Altı farklı ölçü ile bulunan kaş tasarımının belirlenmesinde sonra kaş bölgesine anestezik bir krem kullanılmakta ve kaş boşluklarına ince çizgiler çizilmektedir. Kişilerin microblading işlemini yaptırmadan önce iyice araştırma yapması ve uygulama yapacak kişiden bilgi alması istenmeyen sonuçların ortaya çıkabilmesini önlemek için son derece önemlidir. Microblading işlemlerinde herhangi bir enfeksiyon kapılmaması için kullanılan malzemelerin tek kullanımlık olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading işlemleri tamamen hijyen kurallarına uygun bir şekilde işinde tecrübeli ve bilgili kişiler tarafından yapılmaktadır. İşlemden hemen sonra hayal ettiğiniz görünüme kavuşmanız ve normal yaşantınıza devam etmeniz mümkündür. Ortalama olarak 25 ila 30 gün arasında iyileşen kaşlarınızda beğenmediğiniz bir durum olması halinde düzeltme işlemi gerçekleştirilmektedir. Siz de alanında verdiği hizmetlerle kendini kanıtlanmış olan Muty Estetik ve Güzellik Merkezi tarafından size sunulan Balıkesir Microblading uygulamasından yararlanmak ve Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Avantajları
Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading işlemi hem günlük yaşantıya kolaylık sağlaması hem de kişinin görünüme dikkat çekici bir hava katması nedeniyle günümüzde pek çok kişinin başvurduğu bir yöntemdir. Balıkesir Microblading ile istenmeyen kaş şeklinden kurtulmak ve hayal edilen kaş tasarımına sahip olmak mümkündür. İnce ya da seyrek kaş yapısına sahip olan pek çok kadının kaşlarını daha dolgun göstermek amacıyla sıklıkla tercih ettiği kalıcı makyaj uygulamaları arasında yer alan Balıkesir microblading yöntemi, kaşlara daha dolgun bir görünüm vererek bakışlara derinlik katmaktadır. Balıkesir Microblading işleminin saymakla bitmeyen avantajları şu şekildedir:

Kişinin kaşlarına net bir şekil kazandırmakla beraber kaşların daha belirgin, hacimli ve göz alıcı görünmesini sağlamaktadır.
Doğru tekniklerle yapılan Balıkesir Microblading, yüz ifadesine derin bir anlam katarken aynı zamanda kişilerin hoşlanmadığı kusurları da kapatmaya yardımcı olmaktadır.
Balıkesir Microblading uygulamasının kullanım süresi 1,5 ila 2 yıl arasında uzun olduğu için kişilerin kaş bakımına ayırdığı vakitten tasarruf ettirmektedir.
Balıkesir Microblading işlemi yapıldıktan sonra kaş bölgesi altında çıkmaya başlayan kaş kılları belirgin olacağı için kişilerin kendi kaşını kolay bir şekilde alması ya da aldırması mümkün olacaktır.

Kişiler yüzlerine kazandırmak istediği görünüme yani hayalindeki kaş tasarımına sahip olabilmektedir.
Seyrek, ince, zayıf ya da az kaş kılına sahip olan kişiler Balıkesir Microblading işlemi yapılmasından sonra daha dolgun ve gür kaşlara kavuşmaktadır.
Genetik ya da çevresel faktörlere bağlı olarak ya da herhangi bir sağlık problemi nedeniyle kaşları dökülmüş olan kişiler, hiç kaşı çıkmayan kişiler Balıkesir Microblading işlemi ile mükemmel bir yüz görünüme sahip olabilmektedir.

Balıkesir Microblading işlemi 1 ila 2 saat aralığında süren bir seansta yapıldığı için kişilerin zamanını fazla almamaktadır. Ayrıca işlem sonrasında kişiler normal yaşantısında kaldığı yerden devam edebilmektedir.
Balıkesir Microblading işlemlerinde kullanılan boyaların sağlık standartlarına uygun ve organik olması sayesinde kişilerin cildine ve cilt yüzeyinin altına herhangi bir zarar verilmemektedir.

Her gün kaşlarını şekillendirmek için kaş farı, kaş tarağı, kaş jeli, kaş rimel, kaş kalemi gibi kozmetik ürünlerini kullanan kişilerin Balıkesir Microblading işleminden sonra bunların hiçbirine ihtiyaç duymaması nedeniyle hem paradan hem de zamandan tasarruf edilmektedir.
Bakımına ve güzelliğine daima önem veren kadınlar her gün makyaj yapmak zorunda olmadan doğal bir görünüme sahip olan yeni kaşlarıyla her an, günün her saati bakımlı görünebilmektedir.

Balıkesir Microblading uygulaması gözleri daha dikkat çekici bir hale getirmekte ve bakışlara derinlik katmaktadır. Bu sayede kişilerin yüzü daha alımlı görünmektedir.
Balıkesir Microblading işleminin kalıcılığı 1,5 ila 2 sene aralığında sürdüğü için yapılan işlem ödenen paranın karşılığını vermektedir.
Microblading işlemi 2 sene sonra kalıcılığını kaybettiği ve solmaya başladığı için kişiler bu süre zarfından sonra kendi doğal kaş görüntüsüne kavuşabilmektedir.
Balıkesir Microblading işleminden önce kaş bölgesine anestezik kremler uygulandığı için kişilerin acı ve ağrı hissetme durumu en aza indirebilmektedir.
Dövme uygulamasına kıyasla derinin alt katmanlarına kadar inmediği için kişilerin sağlığı açısından herhangi bir sorun yaratmamaktadır.
1 ila 2 saat süren Balıkesir Microblading işleminden sonra kişiler herhangi bir yan etkiye maruz kalmadığı için normal yaşantılarına kaldığı yerden devam edebilmektedir.
Kişiler kaş tasarımından sıkılma, rengini beğenmeme, şeklini beğenmeme, renginin solması gibi nedenlerden dolayı microblading işlemini sildirebilmektedir.
Siz de hijyenik ortamlarda profesyonel çalışanlar tarafından yapılan ve birçok avantaj sunan Balıkesir Microblading uygulamasından yararlanmak ve Balıkesir Microblading fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için için Muty Estetik ve Güzellik Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Uygulaması Ne Kadar Süre Kalıcı ?
Günümüzde pek çok kişinin yaptırdığı microblading uygulamasının ne kadar süre kalıcı olduğu, Balıkesir Microblading uygulamasından faydalanmak isteyen kişiler için oldukça merak edilen bir konudur. Tam kalıcı olmayan microblading uygulaması, yarı kalıcı (semi permanent makeup) olarak adlandırılan bir uygulamadır. Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak hizmetini verdiğimiz kalıcı makyaj uygulamalarından biri olan microblading işlemi esnasında kullanılan boyalar, belirli bir süre içerisinde hücrelerin fizyolojik fonksiyonları doğrultusunda yenilenmesi sebebi ile parçalanmaktadır. Bu nedenle cildin kendi yapısı kaş bölgesindeki boya rengini yok etmektedir. Yaklaşık 1 sene boyunca kalıcılığını koruyan Balıkesir Microblading uygulaması, 1 sene sonra kalıcılığını kaybetmektedir.

Balıkesir Microblading uygulamasının kalıcılığı, uygulama yapılan kişinin kaş tellerinin potansiyeli, cilt yapısı, cildinin nem oranı gibi özellikler doğrultusunda değişiklik göstermektedir. Microblading işleminden memnun olan kişilerin belli zaman aralıklarında işlemi tekrar ettirmesi gerekmektedir. Balıkesir Microblading nerede yapılır sorusuna karşılık en iyi hizmeti veren Muty Güzellik ve Estetik Merkezi, microblading uygulamasının belirli aralıklarla yenilenmesine yönelik en iyi hizmeti vermektedir. Microblading kaybolma sürecine bağlı olarak microblading yenileme süreci de 1 ila 1,5 yıl arasındadır. Balıkesir Microblading uygulamalarında yenileme zamanı gelince rötuş yapılabilmekte ve kişinin talebi doğrultusunda birtakım tasarımla ilgili değişiklikler yapılabilmektedir.

Muty Estetik ve Güzellik Merkezi tarafından yapılan Balıkesir Microblading işleminin ömür boyu kalıcılığı yoktur. Ancak zaman içerisinde yenilebilmektedir. Balıkesir Microblading fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Uygulamasını Kimler Tercih Ediyor ?
Microblading uygulaması kaş kıllarını kıl tekniği ile doğal bir görünümde dolgunlaştırmak isteyen kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kaşların arasına ve etrafına kıl görünümlü ince çizgiler çizilen Balıkesir Microblading uygulaması, kaşların doğal bir görünüme kavuşması için ince ve açık renkte çizilmektedir. Ancak unutmamak gerekir mi fazla ince ve açık renkte çizilen kaşlar kalıcılık süresini kısaltmaktadır. Balıkesir Microblading uygulamasını tercih eden kişiler şu şekildedir:

+ Genetik ya da çevresel etkenlere bağlı olarak kaşlarında şekil bozukluğu olanlar
+ Genetik ya da çevresel etkenlere bağlı olarak kaşlarında renk sorunu yaşayanlar
+ Yanlış kaş alımı sonucunda kaşları küsen ve seyrekleşen kişiler
+ Kaşlarında daha fazla kavis görüntüsü vermek isteyen kişiler
+ Kusurlu kaş şekli nedeniyle ifade bozukluğu olan kişiler
+ Kaza durumlarına bağlı olarak kaşlarını kaybeden kişiler
+ Kaş makyajı yapmayı sevmeyenler ya da yapamayanlar
+ Kaşlarını alamayanlar ve kaşlarına şekil veremeyenler
+ Kaş makyajı yapmaya vakti olmayanlar
+ Herhangi bir sağlık sorunu olmayan tüm kişiler Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamasından yararlanabilmektedir.

Microblading işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Uygulaması Kimler İçin Uygun Değil ?
Balıkesir Microblading işlemlerinden herhangi bir sağlık problemi olmayan kişiler faydalanabilmektedir. Kaşlarının doğal bir görünüm içerisinde bakımlı ve sık görünmesini isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Genetik ya da çevresel faktörlere bağlı olarak kaş dökülmesi sorunu yaşayanlar ya da kaş şeklini beğenmeyen tüm kişilere Balıkesir Microblading işlemi yapılabilmektedir. Fakat herhangi bir tedavi gören kişilerin microblading işlemi yaptırmadan önce kesinlikle bir doktora danışması gerekmektedir. Kullanılan ürünler sağlık standartlarını uygun ürünler olsa bile tedavi gören hasta kişilerin microblading işlemlerinde olumsuz bir durum yaşayabilmesi mümkündür. Başlıca microblading işlemi yapılamayacak kişiler ve durumlar şu şekildedir:

Hamileler
Emziren Anneler
Kanama ve pıhtılaşma sorunu olanlar
18 yaş altında olan kişiler
Tip 1 diyabetik şeker hastaları
Psikolojik rahatsızlığı olan kişiler
Kanser hastaları
Kalp pili kullananlar
1 gece öncesinde alkol kullananlar
Kaş bölgesinde sedef ya da zona gibi enfeksiyon olanlar
Kan sulandırıcı ilaçlar kullanan kişiler
Albino olan kişiler
Kemoterapi ve radyoterapi seanslarının öncesi ve sonrasında
Et benlerinin üzerine
Kılcal damaların yumakları üzerine
Hepatit, AİDS, hemofili, anemi ve şeker hastası olan kişilerin ise Balıkesir Microblading işlemlerini bir doktor kontrolünde yaptırması gerekmektedir. Ayrıca herhangi bir alerjiniz ya da cilt hassasiyetiniz var ise Balıkesir Microblading işlemi yaptırmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanız gerekmektedir. Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamasından yararlanabilmektedir. Microblading işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Acı Verir mi ?
Her kişinin acı eşiğinin farklı olması nedeni ile Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sunduğumuz Balıkesir Microblading işlemlerinde hissedilen acı durumundan genel olarak bahsetmek gerekmektedir. Genel olarak Balıkesir Microblading işlemlerinden faydalanan kişiler tarafından hafif bir batma hissi yaşadıklarını ama bunun aşırı derece rahatsızlık vermediği söylenmektedir. Balıkesir Microblading nerede yapılır sorusuna karşılık cevap Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak verilmekle beraber, bu ortamda kişilerin Balıkesir Microblading işlemlerinde yaşayabileceği acı ve ağrı hissini en aza indirebilmek adına anestezik kremler kullanılmaktadır. Anestezik kremler sayesinde kişinin hissedebileceği acı hissi büyük miktarda azaltılmaktadır.
 
Dövme tekniği ile benzetilen microblading uygulamalarında, dövme işlemlerine kıyasla hissedilen acı çok daha farklıdır. Dövme işlemlerinde kişiler yoğun bir acı hissi hissederken, Balıkesir Microblading işlemlerinde kişiler minimum seviyede hissetmektedir. Balıkesir Microblading işlem süreci ise kişinin cilt yapısına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Microblading sürecini etkileyen faktörler arasında kişinin cilt yapısı, cildinin nem oranı ve nem yoğunluğu gibi durumlar bulunmaktadır. Sizlere en iyi hizmeti veren Muty Estetik ve Güzellik Merkezi uygulamalarından biri olan microblading uygulamasından yararlanmak ve Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Uygulaması Sonrasında Nasıl Bakım Yapılmalıdır ?
Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak yaptığımız Balıkesir Microblading uygulamalarının iyileşme süreci ortalama olarak 25 ila 30 gün sürse de bu durumun kişiden kişiye göre farklılık gösterebilmektedir. Balıkesir Microblading nerede yapılır sorusuna karşılık Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak yaptığımız Balıkesir Microblading uygulaması sonrasında 1 ay geçtikten sonra kişiler kaşlarında beğenmediği yerleri ya da boş kalan yerleri kısa süre bir düzeltme seansı ile düzeltebilmektedir. Balıkesir Microblading işlemi yaptıran kişilerin en merak ettiği konulardan biri ise uygulaması sonrasında nasıl bakım yapılacağıdır.

Balıkesir Microblading uygulamasından sonra en az 10 gün boyunca kaş bölgesine makyaj ürünleri ya da günlük cilt bakım ürünleri kesinlikle uygulanmamalıdır. İyileşme süreci boyunca kaş bölgesine dokuma, kaşıma ya da soyma gibi işlemler de kesinlikle yapılmamalıdır. Ancak Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak profesyonel çalışanlarımız tarafından sizlere önerilen nemlendirici ürünlerini kulak çubuğu ile bölgeye uygulayabilirsiniz. Ayrıca Balıkesir Microblading işleminden sonraki 10 gün içerisinde yapılmaması gereken yasaklar arasında yüzmek, yoğun bir şekilde terleten işler yapmak, spor yapmak, güneşlenmek bulunmaktadır. Eğer dışarı çıkılması gerekiyorsa da kaş bölgesinde 30 ya da 50 faktör güneş kremleri kullanılmalıdır.

Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamasından sağlık problemi olmayan herkes yararlanabilmektedir. Microblading işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Uygulaması Yapıldıktan Sonra Renk Değişir mi ?
Balıkesir Microblading uygulamasından yararlanan kişilerin en merak ettiği ve sıklıkla sorduğu sorularından biri de uygulama sonrasında kaş renginin değişip değişmediğidir. Yapılan bazı microblading işlemleri sonrasında oldukça beğenilen kaş tasarımları zaman içerisinde turuncu ya da gri renkte dönebildiği ve kimsenin bu renk değişimini istememesi nedeniyle bu konu merak konusudur. Muty Estetik ve Güzellik merkezi olarak oldukça hijyenik ortamlarda profesyonel çalışanlar tarafından yapılan Balıkesir Microblading uygulamasında doğru renk sıcaklığı ile işlem yapıldığı için renk değişimi görülmemektedir. Ancak yanlış uygulama yapan yerlerde microblading işlemi yaptıranlar bazı nedenlerden dolayı renk değişimi sorunu yaşayabilmektedir.

Microblading uygulamalarından yararlanan kişilerin cilt alt tonu rengi, uygulaması sonrasındaki renk değişiminin başlıca nedenidir. Sıcak, soğuk ve natürel olarak 3 kategoriye ayrılan kişilerin cilt alt tonu rengi renk değişimi için belirleyicidir. Sıcak bir cilt alt tonu rengine sahip olan kişilerin kaşlarına genel olarak soğuk renkte boyalar uygulanması gerekmektedir. Aksi taktirde kişinin cilt alt tonu sıcak olduğu için sıcak bir pigment rengi uygulanması kişinin kaşlarının turuncu renge dönmesine neden olacaktır. Eğer uygulama yaptıracak olan kişi soğuk bir cilt alt tonuna sahip ise renk seçimi sıcak bir renk olmalıdır. Pigment rengi de soğuk olursa kaşlar gri renge dönmektedir.

Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamalarında uzman çalışanlarımız kişinin kaş rengine değil cilt alt tonu rengine bakmaktadır. Uzman kadromuz bu konuda bilgi ve tecrübesi ile doğru renk sıcaklığını kullanarak kişilerin kaşlarında oluşabilecek renk değişimlerinin önüne geçmektedir. Siz de sunduğu kaliteli hizmetleri ile güzellik sektöründe kendini kanıtlamış olan Muty Estetik ve Güzellik Merkezi tarafından yapılan Balıkesir Microblading işleminden yararlanarak daha dolgun kaşlara kavuşun!

Microblading Silinir mi ?
Microblading işleminden faydalanmak isteyenler, seyrek kaşlarını gürleştirmek ve güçlendirmek, doğal bir kaş görünümüne kavuşmak, kaşlarına kavis vermek, ifadesini değiştirmek gibi istekler ile hayallerindeki kaş tasarımına sahip olmak için bu işlemi yaptırmaktadır. Ancak uygulama sonrasında zaman içerisinde kişiler çeşitli sebeplerden dolayı kaşlarına yapılan microblading işlemini sildirmek isteyebilmektedir. Kaş tasarımını beğenmeme, beklenilenden daha kalın bir kaş yapılması, kaş renginin hayal edilen gibi olmaması, zamanla kaşın renginin değişmesi, kaş tasarımından zamanla sıkılma gibi nedenlerden dolayı kişiler microblading işleminin silinip silinmediğini merak etmekte ve araştırmaktadır.

Microblading işlemleri sonrasında kişinin talebi doğrultusunda sildirme işlemi yapılması mümkündür. Fakat microblading sildirme işleminde dikkat edilmesi gereken nokta hata yapılmamasıdır. Microblading işlemleri sonrasında;

Remover solüsyonlar ile microblading silme işlemi
Lazer ile microblading silme işlemi olmak üzere iki şekilde microblading sime işlemi yapılabilmektedir.
Cilt altına iğneler aracılığıyla işlenen boyaların özel bir cihaz ile remover solüsyonlar uygulanarak silinmesi olarak bilinen remover solüsyonlar ile microblading silme işleminde, boya cilt yüzeyine çıkarılmaktadır. Remover solüsyonlar ile microblading silme işlemi 1 ya da 2 seans yapılmaktadır. Kaş bölgesinin altındaki boyanın lazer atışlar ile çıkarılması olarak bilinen lazer ile microblading silme işlemi de aynı şekilde 1 ya da 2 seans yapılmaktadır.

Muty Estetik ve Güzellik Merkezi Microblading Silme İşlemi
Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak yaptığımız Balıkesir Microblading işlemlerinde genel olarak kişilerden sildirme talebi alınmamaktadır. Ancak bazı yerlerde yapılan yanlış uygulamalar sonucunda yapılan microblading işlemleri sonrasında kişiler kaş tasarımını beğenmeme, kaş rengini beğenmeme, kaş renginin zamanla solması gibi nedenlerden dolayı microblading sildirme işleminde başvurmaktadır. Evde kendinizin yapması mümkün olmayan microblading silme işlemlerini profesyonel çalışanlarımız uygun tekniklerle gerçekleştirmektedir. Eğer siz de yapılan microblading uygulamasını sildirmek istiyorsanız Muty Estetik ve Güzellik Merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Microblading Yaptırdıktan Sonra Muty Estetik ve Güzellik Merkezi Nelere Dikkat Eder ?
Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak gerçekleştirdiğimiz Balıkesir Microblading uygulamaları sonrasında hijyen bakımından dikkat ettiğimiz önemli noktalar bulunmaktadır. Her yaptığımız microblading işlemlerinden sonra iğneleri bir daha asla kullanmayıp, her yeni müşteri için özel steril iğneler kullanmaktayız. Bu nedenle alerji, enfeksiyon gibi oluşabilecek olumsuz sorunların önüne geçmekteyiz. Balıkesir Microblading işlemlerinde kullanılacak olan malzemeleri kesinlikle hijyen kuralları içerisinde kişilere uygulamaktayız. Bu sayede kişilerin sağlığını kontrol altında tutan ve hijyen kurallarına son derece dikkat eden Muty Güzellik ve Estetik Merkezi olarak sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamalarında kişilerin daha net ifadelere sahip olmasına yardımcı olmaktayız.

Temiz ve sterilize edilen oda koşullarında Balıkesir Microblading işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Siz de Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak hijyenik ortamlarda ve profesyonel çalışanlarımız ile sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulamasından faydalanmak ve Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Balıkesir Microblading fiyatları
Microblading uygulamasının kalıcılık süresi, uygulama yaptıran kişinin cilt yapısına, nem oranına, nem yoğunluğunda ve işlemde kullanılan boya niteliğine göre kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Ortalama 1,5 ila 2 sene arasında kalıcılık gösteren Balıkesir Microblading işlemlerinde, bu şekilde süreli bir kalıcılık sağlanması nedeniyle yarı kalıcı olmakta, yani tam olarak bir kalıcılık olmamaktadır. Belirtilen süre sonrasında silinecek olan microblading işlemi, Muty Estetik ve Güzellik Merkezi profesyonel çalışanları tarafından yapıldığında müşterilerden tam puan almaktadır.

Microblading işlemi yaptırmayı düşünen kişilerin sıklıkla araştırdığı bir konuda işlemin fiyatlarıdır. Microblading işleminin fiyatları, uygulama yapılacak olan güzellik merkezine, uygulama yöntemlerine ve kullanılan ekipmanların niteliğine göre değişiklik göstermektedir. Ancak fiyat araştırması yapılmadan önce microblading işleminden iyi bir sonuç alınması için güzellik merkezleri hakkında araştırma yapılması gerekmektedir. Fiyat ve performans oranı dikkate alındığı zaman Balıkesir Microblading uygulaması oldukça karlı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Çünkü neredeyse 2 seneye kadar güçlü bir kalıcılık performansı göstermesi nedeniyle ödenen paranın hakkını vermektedir.

Güzellik sektöründe kaliteli hizmetler sunarak müşteri memnuniyeti kazanan Muty Estetik ve Güzellik Merkezi olarak sizlere sunduğumuz Balıkesir Microblading uygulaması ile sizde göz alıcı kaşlara sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek işlem hakkında detaylı bilgi ve Balıkesir Microblading fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.